Recept met noodles

Lekkerder kan je avond niet beginnen. Een heerlijk recept met noodles voor je op tafel. Een recept met noodles kan je eigenlijk helemaal zelf samen stellen. Het gaat er vooral om wat je zelf lekker vindt. Wij kunnen wel zeggen dat het lekker is, maar misschien hou jij daar totaal niet van. Het gaat er voor ons om dat jij voor jezelf een heerlijk recept kan samenstellen. Dat is juist hetgeen waar we je een beetje mee gaan helpen. Wij geven je enkel keuzeopties. Aan jouw de taak hier een geweldige combinatie van te maken.

Keuzemogelijkheden in vlees en vis voor je recept met noodles

Noodles worden vaakst bereidt met vlees of vis. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw gerecht net wat smaakvoller wordt dan zonder. Er zijn voornamelijk twee soorten vlees die worden gebruikt in recept met noodles:

  • Kip
  • Biefstuk

Naast vlees wordt er ook enorm vaak gebruik gemaakt van vis als toevoeging bij het recept met noodles. Van vis kan je eigenlijk allerlei soorten gebruiken. Zoals bijvoorbeeld ook bekend is bij sushi zijn zalm en tonijn twee favoriete vissoorten in de Aziatische keuken. Hieronder sommen we even de belangrijkste vissoorten voor bij jouw recept met noodles op:

  • Zalm
  • Tonijn
  • Garnalen
  • Pangasius
  • Talapia

Naast vlees en vis moet je niet vergeten dat een recept met noodles bestaat voor de vegetarische liefhebber van noodles. Noodles kunnen namelijk ook prima gegeten worden met (pittig) gebakken groenten.

Groenten en sauzen voor je recept met noodles

Op het gebied van groenten kan ik sowieso al zeggen dat alle groenten gebruikt kunnen worden voor je recept met noodles. Toch om je het enigszins gemakkelijk te maken noem ik er aantal op. Broccoli, spitskool, spinazie en rode kool zijn veel gebruikte groenten in combinatie met noodles.

Voor de sauzen geldt min of meer hetzelfde. Veel gebruikte sauzen zijn sojasaus, vissaus en Hoisin saus. Daarnaast heb je ook nog de veelzijdige Chilisaus die men bij veel gerechten gebruikt. Een heerlijke smaakmaker om het gerecht compleet te maken. Voor meer sauzen moet je een kijken bij Asianfoodlovers.nl.

Bestel je recept met noodles

Je weet nu alles wat je moet weten om een lekker recept met noodles te maken. Je zou ook eens Yum Yum noodles kunnen proberen. Bestel je recept met noodles snel en wokken maar!